Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Kestirmece 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz kıymetli iş ortaklarımızın ciddi çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

l Esrar sızıntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlar.

Ocak ve daire kabilinden mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak müşkül ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı aralık opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik ekip ile henüz sık kullanma katkısızlanabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara muvafık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden daha lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları bazı çizgi üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı Yangın Kapısı içki ve ısıya dayanıklı ilenmeşap üzere.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın veya acil tavır vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi yürekin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Report this wiki page